Den svenske producenten och DJ:n The Swedish Bandit slår än en gång ett slag för grym klubbmusik när artisten här släpper singeln Heaven. Här bjuds vi på überkommersiell EDM med bra sång av Ella Stedt och smittsamma melodier som lyfts fram av sköna beats. Det hela är som klippt och skuret både för dansgolven samt spellistan skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Det som jag uppskattat med The Swedish Bandits släpp under året har ju definitivt varit variationen. Från det tyngre och mörkare klubblåtarna för de sena nätterna, till de mer poppiga och lättsamma. Något som skvallrar om att producenten galant navigerar mellan de olika dansstilarna och arenorna.

Vad tycker du om Heaven? Klicka igång låten här nedan och upplev denna danslåtshit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011