John Dunsö är en singer-songwriter från Malmö med ett förflutet i popbandet Billie the Vision and the Dancers. John släppte en del musik under artistnamnet Traveling John (bland annat ett självbetitlat album), men nu är det han riktiga namn som får stå för artisten och hans musik.

Popmuzik Podcast

Just nu är John aktuell med singeln On my way. En låt som andas folkpop där trumpet, gitarr, medryckande trumtakt och en lallande kör får oss att svänga på höfterna till musiken. Det är somrigt och lekfullt, vilket jag tyckte var riktigt härligt. Låten känsla och tema får en att känna att denna skulle passa superfint på en C-60 kassettband i bilen, då On my way handlar om sångarens resa genom livets vägskäl; en resa som är långt från sin ändhållplats.

John berättar för bloggen:

”På omslaget är jag 13 år. Jag hade precis börjat spela gitarr, sjunga och skriva musik och drömde om att stå på scen och framföra den. På grund av dåligt självförtroende och massa rädslor, var det inte förrän 18 år senare, som 31-åring, som jag för första gången vågade ställa mig inför en publik med mina egna låtar. Låten handlar om att våga ta de där, för en själv avgörande besluten, även om det kan kännas för sent ibland.”

Omslag

Har du hållit tillbaka på din dröm på grund av dåligt självförtroende? Denna låt kanske kan vara den spark i baken du behöver för att känna att det är aldrig försent att våga satsa på dig själv.

Du kan klicka igång On my way här nedan och samtidigt som du gör det så du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset är nya musiktips och inspiration alltid när till hands.
Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Sedan har du en fin-fin Popmuzik-ikon bland dina appar.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011