Alesso dammar av Coronas hit The rhythm of the night från 1993 och anpassar den fördelaktigt mot dagens moderna och tyngre dansgolv. Själva titel-meningen från refrängen är använd här och resten är nytt. Allt blir till hitig och som sagt tung klubbmusik. Kul låt att damma av också, då The rhythm of the night är ju numera 100% nostalgi för min del. Sedan var just 1993 ett grymt musikår överlag skulle jag säga.

POPMUZIK LOVER 2

Vad tycker du om Alessos tappning av låten? Klicka igång här nedan, och samtidigt som du gör det får du gärna spara en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Då bloggen uppdateras dagligen med nya inlägg om musik är det perfekt att ha bloggen lätt till hands. Du kan även få sporadiska notiser från bloggen när nya inlägg är publicerade så att du inte missar alla go’bitar. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011