Det är dags för lysande EDM här i bloggen igen. För det finns alltid tid och möjlighet att dansa, eller i alla fall göra dagen lite mer upplyftande. Om du uppskattar att hitta nya EDM-singlar i bloggen så hjälper du Popmuzik otroligt mycket som Patreon. Vill du att det ska fortsätta finnas en bred popblogg i Sverige, så är Patreon det finaste du kan bli, från så lite som 12 kr i månaden.

Favoriter Apple Music

Denna gången är det Approaching Nirvana som står för produktionen tillsammans med sångerskan Kate McGill bakom mikrofonen när de tillsammans släpper singeln I don’t work that way.

Låten i sig inleds emotionellt innan den växer till sig till en upplyftande och härligt medryckande låt som känns perfekt på dansgolvet eller i din träningsspellista.
I don’t work that way har en varm och behaglig känsla med luftiga synthar och mjuka beats. Över det hela ligger McGills vemodiga sång, som gör att det hela känns som ett perfekt soundtrack till sommaren.

Med I don’t work that way tar artisten Approaching Nirvana ett steg närmare sin kommande EP Better Days och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011