Då var det dags för energifull EDM i bloggen igen.
Denna gång är det producenten Aqcora som samarbetar med sångerskan Nadine Randle när de tillsammans släpper singeln Wings.

DOLBY ATMOS

Efter en emotionell inledning så kickar låten igång med ett virrvarr av synthar och härligt medryckande trummor, som piskar upp stämningen på dansgolvet. Produktionen andas lite av den klubbmusik vi kunde uppleva på dansgolven kring millennieskiftet skulle jag säga, vilket jag personligen gillade. Det är hitigt, modernt och samtidigt lite nostalgiskt, vilket oftast är kännetecknande för en succé. Med andra ord är det en passande låt att släppa nu inför sommarens klubbnätter.

Vad tycker du om Aqcora och Nadine Randles samarbete? Tror du det kan bli en sommarhit i våra spellistor och på dansgolven? Du får lyssna här nedan och gillar du låten får du spara ner den i din favoritspellista.
I samband med det får du gärna spara en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. På det viset är det enkelt att besöka bloggen och du kan även få notiser när nya inlägg finns tillgängliga. En bra sak, då bloggen uppdateras dagligen med nya musiktips. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011