Omslag

Pulsen! Det är den som gör mig helt såld när jag hör singeln Live you down med Svidden.
Känslan i låten, med sina mjuka och samtidigt lekfulla beats tillsammans med den vemodiga sångrösten, gör den till ett perfekt soundtrack till ett långdistanslöpning i den varma sommarsolen. (Jo, det kommer funka perfekt på ett dansgolv också). Personligen fick jag lite Chicane-vibbar över detta. Sedan blir det ju inte sämre över att mixningen är i Dolby Atmos och med det ännu luftigare och uppslukande. Love it!

Favoriter Apple Music

Live you down är skriven av Svidden tillsammans med Arvid Arrhult och Kristin Carpenter och följer upp Blurry eyes som släpptes i Februari.
Lyssna och njut!

Svidden

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011