Men hej på dig, megahit.
Jupp, det är precis så jag tänkte när jag hörde singeln Home med Ched, Joakim Lundell och Agnes S första gången. Här bjuds vi nämligen på upplyftande EDM med galet stark melodi och refräng. Produktionen är ”larger than life” och allt känns filmiskt likt stora vyer och hisnande kameraåkningar. Jag blev i alla fall helt lycklig av detta.

Popmuzik Lover

Home är skriven av Ched och Lundell tillsammans med Douglas Thiele och resultatet kommer definitivt boosta din dag eller få träningspasset att kännas lite lättare. Det lovar jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.