Men hej på dig, megahit.
Jupp, det är precis så jag tänkte när jag hörde singeln Home med Ched, Joakim Lundell och Agnes S första gången. Här bjuds vi nämligen på upplyftande EDM med galet stark melodi och refräng. Produktionen är ”larger than life” och allt känns filmiskt likt stora vyer och hisnande kameraåkningar. Jag blev i alla fall helt lycklig av detta.

Nordiska Favoriter

Home är skriven av Ched och Lundell tillsammans med Douglas Thiele och resultatet kommer definitivt boosta din dag eller få träningspasset att kännas lite lättare. Det lovar jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011