Tobias Arbo är tillbaka i bloggen och tar med senaste singeln Spacecraft ytterligare ett steg närmare sitt kommande debutalbum Yellow Woods, som släpps den 30:e Augusti.

Favoriter Apple Music

Nya singeln bjuder oss på en grubblande poplåt när Tobias sjunger om känslan av den otillräcklighet som uppstår när en kärlek går förlorad. När den man antog skulle vara vid ens sida inte längre är det.

“För mig handlar låten om att uppleva hur gravitationen överger en när någon av ens närmaste plötsligt försvinner ur ens liv. Hur tankarna loopar alla de framtida minnen man hade börjat ta för givet, och hur dränerande det är att försöka ta avsked från dem.”

Produktionen inleds drömliknande och melodin fångar verkligen in en. Medan låten svävar fram i sin luftiga känsla av synthar, gitarrkomp och mjuka trummor blir den både vemodig och lite medryckande efter ett tag. En snygg kombination skulle jag säga.

Låt Tobias än en gång imponera dig med sin melankoliska pop och ladda inför kommande albumet med singeln Spacecraft här nedan.

Vill du höra fler låtar med Tobias i bloggen eller fler härliga poplåtar överlag så tycker jag du ska spara adressen till bloggen bland dina bokmärkena i din webbläsare, samt skapa en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Då är nya musikinlägg, intervjuer och annat kul bara ett klick bort vilket är perfekt, då bloggen uppdateras dagligen med nya inlägg. Allt du behöver göra är att klicka på på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011