Jönköpingsbandet Live in Color är tillbak i bloggen. Sist var ju med singeln Stay från 2021.
Nu har det gått två år och nya singeln heter A better me. Här bjuds vi på en medryckande folk-poplåt som borde passa som handen i handsken för fans av bland annat Smith and Tell, Mumford & Sons, Francis Moon och Of Monsters and Men för att nämna några.

Följ på Apple Music

Resultatet är lekfullt och visar upp både bandets mångsidighet, men också den härliga energin bandet får ut genom sin musik, vilket jag tycker är imponerande. För mig är A better me som soundtracket till ett äventyr. Där energin från musiken verkligen genomsyrar hela låten.
Vad känner du när du hör A better me? Lyssna här nedan.

Följ Live in Color på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011