Den 24-åriga artisten Lina Cooper från Los Angeles ligger inte på latsidan. I början av året släppte hon EP:n 6pm Conversations in Miracle Mile That Turned Into… tillsammans med Rian Cult, och nu är det dags för ny musik.

Popmuzik Lover Patreon

Den nya singeln heter precis som frontpersonen i The 1975 Matty Healy. Här bjuder sångerskan oss på en skönt medryckande poplåt med lekfull känsla och läcker basgång som garanterat kommer att få dig på bästa humöret. låten i sig började som ett skämt och blev sedan till en poplåt om att den där äkta kärleken som helt enkelt är större än en kändiscursh. För sångerskan sjunger att hon avvisade Matt, som ville gå till sångs med sångerskan. Fyndigt och kul skulle jag säga. Vi behöver definitivt fler meta-poplåtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011