Trion Tiger är ju snart aktuella med albumet Tango i natten som släpps den 28:e April.
Men innan vi får hela albumet får vi här uppleva singeln Nånting stort kommer hända dig. En positiv och upplyftande poplåt som traskar i gränslandet mellan lycka och vemod, när bandet berättar för oss att allt kommer att bli bra och något stort kommer att hända dig.

Följ på Apple Music

Bandet berättar för bloggen:

Nånting stort kommer hända dig är en låt som har fått leva med oss länge. Vi ville skriva en historia riktad till oss själva när vi var yngre, berätta att allt kommer bli bra fastän det kan kännas stort och skrämmande. Allt från sandlådor till bostadsköer och studielån.”

Personligen älskar jag känslan i låten. Allt från pianot och melodin till trumpetspelet. Det är fin indiepop som går som ett lyckorus genom kroppen med sin positiva inställning.

Tiger

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.