Handshake In Space sneglar på den franska housevågen kring millenniumskiftet när artisten nu släpper singeln We go all night. En medryckande och upplyftande klubblåt vars mantra är just att dansa hela natten genom. Det är underhållande och lekfullt. Känslan av tidiga Daft Punk och Cassius finns i den funkiga produktionen. Jag tror detta definitivt kan bli något som uppskattas av många som älskar att klubba där ute. För den fångade verkligen känslan av en natt på stan.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar artisten:

“Jag ville skapa något som får folk att känna sig levande, som om natten aldrig skulle ta slut. We go all night är en hyllning till alla nattugglor där ute – de som dansar tills solen stiger upp och musiken fortfarande pumpar.”

Är We go all night låten du vill höra på dansgolvet när du ska ut och klubba nästa gång? Eller så kanske det är en perfekt låt att slänga in i din trängingsspellista för att ta träningen den där extra milen.
Hur du än väljer att lyssna på låten så hoppas jag att du följer Popmuzik för fler grymma musiktips. Bästa sättet är att bokmärka sidan i din webbläsare eller lägga en genväg till bloggen på hemskärmen i mobilen. Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Då bloggen uppdateras dagligen så är ny musikinspiration bara ett klick bort.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011