Isaac Dunbar bjuder in oss till Apartment A på sin senaste singel, vilket också blir första nya låten från den amerikanska artisten på två hela år. -Välkommen tillbaka Issac.

DOLBY ATMOS

Apartment A är en läckert dansant låt med funkig basgång, sköna rytmer och det känns verkligen som låten går i 200 km/h. Lite som att kasta sig in med huvudet före i lägenheten och uppleva festen som pågår där. Ett discoparty för Z-generationen.

Apartment A handlar om att skapa berömmelse inom dig själv, se dig själv som en ikon. En komplett motsatsen till osäkerhet. Det handlar om vännerna jag fick när jag bodde i New York och hur vi befann oss i våra små lägenheter, gayklubbar samt i liv och rörelse.”

Bästa textraden?
Utan tvekan: ”I wanna lose my wallet. Then kiss the bitch who stole it.

Videon är precis så mycket party som låten målar upp. Här har regissören Hannah Bon verkligen tagit Dunbars ord och gjort dem till något visuellt och härligt.

Här kan du se en liten dokumentär om arbetet bakom scenerna av inspelningen av musikvideon. För mig som är lite av en filmnörd är det ju alltid kul att se hur en musikvideo kom till.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011