Den alternativa synthtrion MORE är äntligen tillbaka med ny musik!
Med singeln Fall behind (sometimes) får vi första smakprovet från bandets kommande tredje album. Ett album som är planerat att förlösas senare under våren och som då följer upp Appraisal från 2022.

Nordiska Favoriter

Fall behind (sometimes) tar oss till bekant MORE-territorium. Låten har ett mörker över sig och ett läckert syntharrangemang som kommer att få även det mest sömniga Depeche Mode-fanet att tända till. Jag uppskattade verkligen känslan och melodierna som MORE skapat i den nya singeln. Det känns som de har något stort på gång med nya musiken, som de tillsammans jobbat på under fjolåret.

Om singeln berättar Magnus Dahlberg i bandet:

”Efter släppet av vårt andra album kände vi oss både tacksamma och stolta men också utmattade eftersom vi lade mycket energi på albumet.
Vi väntade nästan ett år på att träffas och skriva de första låtarna till potentiellt tredje album. När vi träffades kände vi alla tre en extrem ström av inspiration och faktum är att Fall behind (sometimes) var det första spåret som skrevs under en helg. Det är något av ett klassiskt MORE-spår och förhoppningsvis är det ljudet som vår publik kom att älska med bandet.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011