Det var i fjol som Cissi Wallin Blomberg steg ut i rampljuset som popartist och debuterade med singeln Fragile like a bomb. En låt som släpptes under artistnamnet CISSI på internationella kvinnodagen, den femte Mars. Ytterligare tre singlar blev det under året. Alla på engelska.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är det dock 2024 och CISSI byter uttryck till svenska när det är dags för singeln Spring spring.
Man hör redan i inledningen att detta kommer att bli magiskt. Det är liksom förväntningar som hänger i luften när låten byggs upp till något som jag kallar för filmisk pop. Jag är ju väldigt svag för denna typ av arrangemang där något liksom bubblar under ytan.

Spring spring i sig är en uppriktig historia om medelålderskvinnans jakt på bekräftelse och omöjliga ideal. En text som är rak och ärlig, fylld av stora känslor som tryckts undan länge nog och nu bara måste få komma ut.

Bra är väl det, för Spring spring är inte bara en lysande poplåt, det är också en spännande början på CISSIs nya musikår.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011