Frida Lif är ett nytt popnamn från Stockholm, som här debuterar med singeln Du och jag. En skönt medryckande låt som andas sommarpop och hit skulle jag säga. Det är ju något med låtens energi och driv som gjorde att jag blev lycklig. Sedan gillade jag pulsen i trummorna och känslan i synthen. Allt blev verkligen superskönt här.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Frida:

”Låten handlar om de desperata känslor en kan känna när en relation tagit slut, och att allt en vill är att få tas tillbaka till de fina stunderna i relationen då allt kändes lyckligt och lovande.”

Med inspiration av akter som Veronica Maggio, Linnea Henriksson och Petra Marklund känns det som Frida kan bli ett givet namn på den svenska pophimlen, eller vad säger du? Jag längtar i alla fall redan efter singel nummer två, och sommaren.

Du kan lyssna på singeln här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011