Till scener från filmen A Balloon’s Landing (vars originaltitel även verkar översättas till Jag väntar på dig här) kan vi höra singeln 我在原地等你 Here I wait med HUSH. Av scenerna i musikvideon att döma blossar känslor upp mellan de två männen och utgår vi från själva filmpresentationen på IMDB så står det såhär:

Svensk Pop Apple Music

En frustrerad författare i Hongkong, Tian Yu, träffar en gatugangster i Taipei, Xiang, och de två ger sig ut på en resa för att hitta Valbukten, en plats som leder till paradiset. Längs vägen upptäcker de oväntade vändningar och nära band, vilket för fram budskapet att ”det finns alltid någon som du i den här världen som väntar på dig”.

I filmen spelar Terrance Lau och Fandy Fan mot varandra och filmen väntas att gå upp på bio i Taiwan den tionde Maj.

Låten i sig är en fin ballad som byggs upp av akustisk gitarr och som sedan byggs på av stråkar och blås bland annat. Fint blir det i alla fall och musiken passar bra till scenerna som utan ord väldigt bra förklarar känslorna som blossar upp mellan de båda männen.

HUSH är en sångare från Taiwan, som är öppet homosexuell sedan 2015. Innan han blev soloartist var han med i ett band som hette just Hush! fast då med utropstecken. Nu skriver han sitt namn i versaler istället. Det är definitivt de små detaljerna som gör det.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011