Detta var ju ett oväntat samarbete ändå. Samtidigt tyckte jag det blev väldigt bra när Sia bjuder in Paris Hilton att sjunga på låten Fame won’t love you. På låten reflekterar de båda om att berömmelse kanske inte är det som gör att man mår bättre direkt. Då är äkta relationer med människor man älskar en bättre väg. Säkert tråkigt att höra för den aspirerande artisten som kanske mer har fokus på att bli sedd och bli berömd, än att göra musik, vad vet jag. Men titeln säger ju ganska tydligt vad det är frågan om här; Kärlek kommer inte med berömmelse.

Nordiska Favoriter

Med singeln får vi första samarbetet mellan de båda artisterna. Efter att ha träffats på en fest bestämde de båda kvinnorna att skapa musik ihop och just nu jobbar Sia som producent för Hiltons kommande andra album, så det kan definitivt bli magiskt. Det var ju 2006 som Paris släppte sitt debutalbum som bland annat innehöll den lysande singeln Stars are blind och Nothing in this world.
Men först ut är Sias album Reasonable Woman, som släpps redan den tredje Maj, där du då även hittar Fame won’t love you.

Om du vill höra mer musik från Sia och Paris Hilton så tycker jag du ska bokmärka bloggen i din webbläsare eller spara Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset påminns du att besöka bloggen regelbundet då jag dagligen lägger ut nya musiktips i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011