Efter duetten Run back to you tillsammans med Lauv, är den kinesiska artisten Lay Zhang nu tillbaka med singeln Psychic. Här bjuds vi på en rytmisk poplåt med sköna harmonier och melodier. Det är som klippt och skuren för dagens musiklandskap och låten släpps tillsammans med en läckert visuell musikvideo av regissören Andrew Donoho. Här vi får uppleva Dubai och dess omgivningar tillsammans med LAY och hans hörlurar. Det blir en hel del dans på olika platser i regionen och allt är ganska underhållande gjort ändå.

Popmuzik Lover Patreon

Psychic är sångarens andra smakprov från sitt kommande albumet på engelska, som släpps senare i år. Så om du vill uppleva mer musik från LAY i bloggen, så tycker jag du ska bokmärka Popmuzik i din webbläsare eller spara sidan på hemskärmen i din mobil. På det viset kommer du ihåg att besöka bloggen regelbundet, vilket är bra. För det läggs ut nya musiktips dagligen. Om du gillar mitt jobba att lyfta fram all ny musik här i bloggen, får du gärna stötta mig som Patreon. Det gör det möjligt att hålla Popmuzik vid liv. Tack.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011