Det blir ångande hett på dansgolvet i musikvideon till Will you? med The Irrepressibles. Efter ett tag tar den ena killen mod till sig och dansar med killen ute på dansgolvet. Det blir sexuellt eggande och homoerotiskt när de två nakna överkropparna liksom förenat i ett till rytmen av musiken. Det är lite som den barnförbjudna videon Darin inte vågade göra till Electric, som ändå handlade om just två killar som finner attraktion på dansgolvet.

För regin av musikvideon står Will Kennedy och han håller verkligen ut på den sexuella spänningen genom hela musikvideon

Nordiska Favoriter

Will you? är lite rockigare än jag är van att höra från The Irrepressibles. Det är gitarriff som ligger över de långsamma trummorna och en skrikande elgitarr löper vid vissa takter genom ljudbilden. Det är kanske inte låten som jag kommer toklyssna på av The Irrepressibles, men musiken funkar riktigt bra till musikvideon.

Om du vill höra fler låtar från The Irrepressibles i bloggen, samt upptäcka spännande HBTQ-artister, så ska du definitivt bokmärka bloggen och aktivera webbnotiser. Det gör att du påminner dig själv att besöka sidan som dagligen uppdateras med nya musiktips.
En annan bra sak att göra är att följa bloggens RSS-flöde i din RSS-läsare. I mitt tycke det absolut bästa sättet att hålla koll på sidor på nätet.

Men nu tycker jag du kollar in den sexiga musikvideon till Will you? här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011