Darin transporterar oss till ett svettigt dansgolv i den pulserande metropolen Barcelona. Från första ton är nostalgin påtaglig och Darins kärlek till artister som Michael Jackson, Prince och George Michel är oundviklig. Med det sexiga från George, funkiga från Prince och popiga från Micheal skapar han sin egna värld av disco. 

Favoriter Apple Music

Låten hålls ihop av tajt spelad bas, skira syntar och glittrande elgitarrer. Prat-sjungna verser varvas med klockren refräng och Darins självklara stämma. Det anas hit skulle jag vilja påstå.

Det här blir artistens första material på engelska sedan EP:n My Purple Clouds. Låten är   skriven av Darin tillsammans med James Hurr, Paul Harris, Jordan Shaw och producerad av Hrrtz.

Såhär säger artisten själv om släppet. 

”Jag var ute med mina vänner och ville bara ha kul och njuta av kvällen och dansa till bra musik. Men den kvällen träffade jag någon speciell och det är lustigt hur man kan träffa någon, när man minst anar det, vars energi verkligen kan dra en till sig.”

Darin

Visst är han grym Darin. Om du uppskattar att hitta dagliga musiktips i Popmuzik får du gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Det gör det möjligt att lyfta fram ännu fler artister och deras musik.

I videon till Electric kan vi se Darin dansa tillsammans med massa människor inne i vad som verkar vara en flygplanshangar. Det är mycket poseringar, slowmotion och stroboskop, tillsammans med en bokstavligen elektrisk Darin. Läcker video och ja, snygg är han, den gode Darin.

Vad tyckte du?
+1
9
+1
7
+1
0
+1
1
+1
0
+1
2
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011