Texasbandet Cigarettes After Sex arbetar sakta men säkert mot kommande albumet X’s, som de släpper den 12:e Juli. Ett album som bjuder oss på en odyssé av relationer som aldrig fungerade. Det är lite som baksidan av kärleken som sångaren Greg Gonzalez målar upp för oss.

Skicka in din musik

Senaste singeln från albumet är Dark Vacay. En drömmande och släpande låt om en relation som varade genom en turné och som sedan föll isär lagom till slutet av turnén.
Greg berättar lite mer ingående:

”Den här låten handlar om en romans jag hade för några år sedan. Vi åkte på turné tillsammans och hade turen att åka till alla dessa underbara platser och hade mest roligt i början. När turnén fortsatte började dock allt falla isär och det slutade med att vi gjorde slut i slutet av den. Jag önskade att vi på något sätt hade kunnat se all skönhet omkring oss innan det var för sent…”

Det hela blir som en vacker och mörk resa av hur kärleken faller samman framför oss. Sången är mjukt framförd av Gonzalez tillsammans med sina bandmedlemmars stämningsfulla musikarrangemang. Det lär bli en blivande klassiker för fans av bandet vill jag lova.

Om du vill höra fler låtar med Cigarettes After Sex samt andra grymma artister i bloggen, så tycker jag du ska bokmärka Popmuzik och aktivera webbnotiser. På det viset påminns du att dagligen besöka bloggen för att få ny musikinspiration.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011