Alvaro Estrella är ingen främling för oss som slaviskt ser Melodifestivalen varje år. Där har vi kunnat se honom som dansare, samt sångare när han framfört bidragen Bedroom 2014 och Vamos Amigos 2020 tillsammans med Mendez. De efterföljande två åren var han med med låtarna Bailá Bailá samt Suave. Så en hel del Mello har det blivit för Alvaro genom åren.

Svensk Pop Apple Music

I fjol släppte Alvaro sin första låt på Svenska. Då tillsammans med Danny Saucedo i form av duetten Havanna. Nu, ett år senare är det dags för ännu en låt på svenska, när Alvaro släpper Får inte nog, som då blir hans första svenska låt på helt egna ben.

”Att börja sjunga på svenska har alltid varit en ”soft spot” för mig och för att vara ärlig har jag varit lite rädd för den nakenhet det skapar. Men efter Havanna märkte jag att det kändes helt rätt. Dels för att svenska är ett av mina modersmål men också för friheten att kunna uttrycka mig med mina egna ord.”

Med singeln Får inte nog får vi en mjukt medryckande poplåt med skön rytm. Det hela blir sensuellt när Alvaro sjunger om den speciella någon som han inte kan få nog av och vill spendera hela dagarna tillsammans med. Det är väldigt målande i sin beskrivning och jag tänker att känslan i låten kan fungera som ett eldigt förspel i soffan eller på dansgolvet.

”Jag fick den här låten skickad till mig för ca 2 år sen och då lät den väldigt annorlunda mot vad den gör nu. Jag ville fortfarande ha mitt sound som ju ursprungligen är latin pop. Så vi satte oss ner och började få fram det slutgiltiga soundet. Jag la även till lite spanska då jag ville krydda till det lite och ge den en röd tråd från mina rötter.”

Vad tycker du om Alvaro på svenska?
Om du regelbundet vill upptäcka låtar här i Popmuzik så tycker jag du ska bokmärka sidan, samt aktivera webbnotiser. På det viset glömmer du inte att besöka bloggen som dagligen uppdateras med nya musiktips.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011