Nu är det inte långt kvar till Dua Lipa släpper sitt efterlängtade tredje album. Singlarna som lett upp till världsstjärnans Radical Optimism har i mitt tycke varit lysande, men de har inte nått den framgång som hennes tidigare släpp vilket får mig att höja ett orosfinger.

Favoriter Apple Music

Sista låten att släppas innan plattan är den självsäkra Illusion, ackompanjerad av en musikvideo filmad i Barcelona, Spanien. Vill du ha koll på när albumet släpps, så tycker jag du ska bokmärka bloggen och aktivera webbnotiser. På det viset kommer du ihåg att regelbundet besöka bloggen som dagligen uppdateras med nya musiktips blandat med intervjuer och annat kul.

”Illusion var den första låten vi arbetade på tillsammans och den bröt verkligen isen för albumet. Den handlar om det roliga att spela ut någon i deras eget spel, för i slutändan kommer du inte att falla för en illusion.”

Den Tanu Muino-regisserade musikvideon visar Dua tillsammans med dansare, trampettdykare och synkronsimmare på Piscina Municipal de Montjuïc, samma plats där Kylie Minogue filmade sin ikoniska Slow-video.

Genom att kanalisera trippiga vibbarna dyker Dua in i en full-on dansfest med Illusion och har en stor djärv energi som ekar psykedelisk rave.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011