Den 23-årige singer-songwritern Benjamin Thorsell ger oss luftig indiepop med sin senaste singel Wishing wells. Med en akustik gitarr börjar sångaren måla upp låten tillsammans med sin mjuka, lite drömmande röst. Efter ett tag kickar låten igång och blir behagligt medryckande medan Benjamin sjunger om svårigheter i relationer.

Popmuzik Lover Patreon

Sångaren själv säger att låten är inspirerad av den musik artisten Elliot Smith släppte och är skriven av Benjamin tillsammans med sin syster Johanna Thorsell.
Personligen gillar jag känslan i låten. Det är klassik singer-songwriterpop skulle jag säga och Benjamins mjuka röst som även går upp i falsett, ger en fin touch på låten.
Kul också att se hur Benjamin utvecklas som artist och hur han kan ta olika skepnader i sitt uttryck.

Som vanligt är bloggen en oas för att hitta popmusik i alla former, och det är alltid kul att hitta nya spännande artister att följa. Tycker även du att det är viktigt med en levande musikblogg som lyfter fram ny musik från både etablerade artister och de som är på väg upp får du gärna stötta bloggen som Patreon. Det hjälper mig hålla bloggen igång som den enda musikblogg i Sverige som dagligen uppdateras med nya musiktips.
Bokmärk gärna sidan också, så att du hittar hit för din dagliga dos av pop.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011