Briljant är en duo från Stockholm som består av Adam Bergman och Fabian Laerum.
De är här aktuella med den medryckande och funkiga hip-poplåten Rom. En låt som tar oss från Sverige till Italiens huvudstaden tillsammans med den där speciella någon som man njuter av staden tillsammans med. Det är bubblande och härligt målande om den där personen som sveper en av fötterna.

DOLBY ATMOS

Jag tyckte detta var riktigt skönt ändå. Det är somrigt med en nice vibe, som gör att man lätt diggar med till melodin och produktionen. Rom skulle definitivt kunna bli en tidig sommarhit, eller vad känner du?

Om du gillar att hitta dagliga musiktips i bloggen så tycker jag du ska bli Popmuzik Lover på Patreon och med det stötta arbetet med att hitta alla guldkorn till poplåtar som släpps. Så som låten Rom, som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011