Empire Of The Sun Strikes Back!
Efter åtta år vaknade Emperor Steele (Luke Steele) och Lord Littlemore (Nick Littlemore) upp från sin sömn och släppte singeln AEIOU tillsammans med Littlemores andra projekt PNAU.

Följ på Apple Music

Nu är det dags för duon att släppa första låten från deras kommande femte album. Den nya låten Changes ger oss allt i form av den lekfulla elektroniska indiepop som vi kommit att älska med just Empire Of The Sun.

Till en härlig äventyrsvideo kommer vi än en gång in i duons spännande musikuniversum som innehåller närkontakt av tredje graden med aliens. Tillsammans med musiken blir det den där perfekta verklighetsflykten som vi alla behöver i dessa tider när det mesta går i grått.

Glöm inte att bokmärka Popmuzik, så att du dagligen hittar fler grymma poplåtar. Du kan även aktivera webbnotiser, och på det viset få en påminnelse lite då och då när det finns nya inlägg i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011