Jag kan inte hjälpa att lyfta på smilbanden när jag lyssnar till Alibiis nya singel Just another minute. Det drivande tempot och högt flygande melodin är balanserar mellan elektronisk pop och indierock på ett unikt sätt. Lugnare verser kontrasteras med starka refränger. För mig är det dynamiken som gör den här låten så speciell och tilltalande. 

Svensk Pop

Bakom Alibii finner vi Courtney Egginton och Will Cumberlege. De båda musikerna träffades när de studerade musik i Sydney. Önskan var att kombinera deras favoritmusik och skapa nått alldeles eget. Något de i mitt tycke lyckas med! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.