Suggestiva stråkar och tuba välkomnar oss in i The Carlos Calabrese Project filmiska debutsingel Long time gone. Omedelbart sätter artisten sin tydlig prägel på den elektroniska popscenen med sin unika ljudbild. Melodin är svävande och diffus med dynamisk styrka och spännande vändningar. 

Nordiska Favoriter

Long time gone reflekterar över det svårfångade antagandet om evigheten. Den innehåller ett rop av desperation som längtar efter hopp och önskan om ännu en tid att leva en gång till. Att säga de orden igen som vi önskat att vi hade sagt tidigare till dem vi verkligen brydde oss om. Från början som barn, när dagarna verkar eviga och åren sträcker sig till det oändliga, tills det sista andetag när vi önskar att vi hade vetat bättre och hade insett att dagen eller ögonblicket var det sista.”

The Carlos Calabrese Project

Existentiellt och grubblande är debutsingeln från denna spanska artist något större än bara en poplåt. Det är en filosofisk manifestation.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.