Pop-punkers unite!
Felin bjuder in sångaren Efraim Leo och hans band 2 Far Out för att tillsammans ge oss härligt medryckande poppunk. Det är något som blivit lite av ett signum för Felin. De där energifyllda låtarna med grymma melodier, som både känns lite skräniga och samtidigt superkommersiella.

POPMUZIK LOVER 2

Denna gång är det Felin tillsammans med Palle Hammarlund, John Strömberg och Efraim Leo som skrivit låten och resultatet heter Whatever.
Med riviga gitarrer och taktfasta trummor ger de oss tillsammans en härligt medryckande låt med sköna melodier. Det är ögonblickligt och med en stark refräng. Sedan passar rösterna bra ihop till arrangemanget.

Om singeln och samarbetet berättar Felin för bloggen:

Whatever handlar om ett destruktivt förhållande, där passion kolliderar med den hårda verkligheten av smärta och heartbreak. Ibland är kärlekshistorien helt enkelt inte som i en film och vi är inte odödliga, även om vi skulle önska att det var så. Låten skrevs ursprungligen för Felin, men när den var klar kändes det bara så självklart att det skulle vara en duett. Whatever är en energisk poppunk låt och jag är så glad att 2 Far Out ville göra denna låt med mig.”

Med singeln Whatever får vi även titelspåret från Felins kommande album som dimper ner i via musiktjänster den 24:e Maj.

Vad säger du? Är poppunk din typ av påse, eller blir det för rockigt? Själv tycker jag harmonierna och melodierna här som sagt gör låten väldigt tilltalande och kommersiell.
Om du vill höra mer poppunk i bloggen tycker jag du ska stötta Popmuzik som Patreon. Det hjälper bloggen leva vidare som en av de få musikbloggar vi har i Sverige och definitivt den enda svenska musikblogg som dagligen ger dig nya musiktips. Det är ju värt att bli Popmuzik Lover för, eller hur?

Höj upp volymen och kör igång Whatever här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011