Den österrikiska sångerskan Suona tolkar här Phil Collins odödliga klassiker In the air tonight och gör den till en klubbdänga för dansgolven. Produktionen har ett visst mörker över sig, vilket jag gillade. Samtidigt som den har ett skönt driv i beatsen. Känns som den kan vara ett peppande sällskap på löprundan vid sidan om dansgolvet.

Apple Music Svensk Pop

Själv tycker jag det är uppfriskande med covers som gör något nytt med en låt. Det har verkligen Suona lyckats med på In the air tonight. Med andra ord, så tycker jag du ska ge denna tolkning en lyssning här i bloggen.

Följ Suona på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.