Den österrikiska sångerskan Suona tolkar här Phil Collins odödliga klassiker In the air tonight och gör den till en klubbdänga för dansgolven. Produktionen har ett visst mörker över sig, vilket jag gillade. Samtidigt som den har ett skönt driv i beatsen. Känns som den kan vara ett peppande sällskap på löprundan vid sidan om dansgolvet.

Favoriter Apple Music

Själv tycker jag det är uppfriskande med covers som gör något nytt med en låt. Det har verkligen Suona lyckats med på In the air tonight. Med andra ord, så tycker jag du ska ge denna tolkning en lyssning här i bloggen.

Följ Suona på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011