Den österrikiska sångerskan Suona tolkar här Phil Collins odödliga klassiker In the air tonight och gör den till en klubbdänga för dansgolven. Produktionen har ett visst mörker över sig, vilket jag gillade. Samtidigt som den har ett skönt driv i beatsen. Känns som den kan vara ett peppande sällskap på löprundan vid sidan om dansgolvet.

Popmuzik Podcast

Själv tycker jag det är uppfriskande med covers som gör något nytt med en låt. Det har verkligen Suona lyckats med på In the air tonight. Med andra ord, så tycker jag du ska ge denna tolkning en lyssning här i bloggen.

Följ Suona på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011