Det är dags för lite medryckande indierock här i bloggen. Det är den amerikanske artisten Nick Noon som här drar igång partyt med singeln Who needs who. Med taktfasta trummor och ett genomskärande gitarriff får låten oss att antingen digga eller dansa med till tonerna. Det är precis det som artisten vill att vi ska göra också. Att helt enkelt röra oss till musiken och uppslukas av den.

POPMUZIK LOVER 2

För den som gillar klassisk indierock, så kommer Who needs who definitivt att tillfredsställa er törst. Om du gillar att upptäcka ny indiemusik så tycker jag att du ska bokmärka bloggen så då regelbundet hittar tillbaka hit för att lyssna på fler låtar. Det är en bra sak.

Nick Noon själv är baserad i Nashville, Tennassee och har hörts tidigare här i bloggen. Bland annat med singlarna Bring out the sunshine samt Don’t let the papers get you down. I början av året släppte artisten EP:n A Jejune Affair.

Glöm inte att bokmärka sidan och aktivera webbnotiser. På det viset får du en notis när det finns nya inlägg i bloggen så att du regelbundet kommer ihåg att besöka sidan. Här hittar du dagligen nya musiktips och inlägg, så värd att återkomma till om du verkligen gillar popmusik.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011