Det blir ett spännande möte, när Color Theory och My Manifesto slår sina påsar ihop för att göra singeln Without a doubt tillsammans. Produktionen andas 80-tals New Order tillsammans med en stor dos av Depeche Mode, vilket jag självklart älskade. Målet med samarbetet var nämligen att skapa något just i stil med låtarna på albumet Construction Time Again. Det skulle jag definitivt säga att de lyckats med.

Följ på Apple Music

My Manifesto levererar sin karakteristiska och dramatiska sång över musikarrangemanget och sjunger om liv, lidande och dödens säkerhet. Hur man helt enkelt navigerar genom mänskligt lidande och sökande efter mening i dödens skugga. Det är inga lätta och muntra ämnen direkt, och man ser ju redan på omslaget av singeln dramatiken och känslan i låten, vilket jag tyckte var läckert. Helt klart effektiv och bra synthpop detta.

Om du gillar att upptäcka alla musiktips i bloggen, så tycker jag du ska stötta den som Popmuzik Lover på Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som den enda musikblogg i landet som ger dig dagliga musiktips. Det är ju värt att stötta som musikälskare, eller hur?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011