Pelle Kjellqvist är tillbaka för att ge oss den emotionella singeln Tysta leken. En låt om den där relationen som pågått väldigt länge, när det egentligen inte finns så mycket att prata om och allt bara går på rutin. Känslorna och engagemanget är inte lika starka, men man håller ändå ihop.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Pelle:

”Var spännande att skriva från ett perspektiv jag inte varit i själv, och tanken var ett förhållande som pågått väldigt länge, kanske lite mognare kärlek.”

Tysta leken byggs upp av ett drömliknande arrangemang, med skön och behagligt beat som driver genom låten. Den har den där filmiska slow motion-känslan över sig, som jag är så svag för.

Känner du igen dig i texten och situationen? Har du varit eller är du i den typen av relation idag när allt mest går på rutin? Hur du än lever i din relation så får du gärna bokmärka och följa bloggen så du regelbundet hittar tillbaka hit och kan uppleva fler låtar som Tysta leken. Det går även bra att följa bloggen via din RSS-läsare.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011