Fairground Factory ger oss en klassisk powerballad som hämtad från 80-talet med nya singeln Live your life today. Duon har ju en förmåga att blicka tillbaka och inspireras av det årtiondet i sina låtar, och inte mig emot. För jag tycker det är vansinnigt trevligt, både i känsla och stil.

Nordiska Favoriter

Live your life today handlar om att försöka att sluta med att oroa sig för mycket och ta vara på sitt liv. Att leva här och nu och inte oroa sig för morgondagen eller hur mycket tid vi har kvar. Det man man ändå inte påverka.

Som bandet sjunger på låten: ”Ta ett måttband på en meter, klipp av det vid din ålder. Tänk att du lever till 85 och klipp sedan där”, om man är inne på säg sitt 59:år så inser man ju ganska snart hur det ligger till, hur många centimeter man har kvar. Livet går vidare och det är bara att ta vara på alla de centimetrar man har kvar.

Du hör resultatet här nedan.
Gillar du att upptäcka denna typ av låtar i bloggen, så tycker jag du ska bli Patreon till Popmuzik och stötta mitt arbete med att dagligen tipsa om grymma låtar. Det hjälper till att hålla bloggen vid liv och gör det möjligt för fler artister att upptäckas i en av de få svenska bloggar som faktiskt existerar idag, då många andra bloggars metermått har tagit slut. Tack.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011