Aliana Lohan har ett imponerade CV. Hon är sångerska, låtskrivare, modell och skådespelare. Med andra ord en person med många järn i elden. Hon har bland annat jobbat tillsammans med sin syster Lindsay i Netflix-filmen Falling For Christmas.

Följ på Apple Music

Just nu arbetar Alina mot sin kommande EP. Från den kan du här lyssna på singeln Already home. En medryckande och härligt upplyftande poplåt, som garanterat kommer att få igång danslusten. Den funkiga basen och gitarren tillsammans med lekfulla synthar och trummor gör Already home till en ögonblicklig hit och får oss att längta till Alina släpper sin EP.

Följ Aliana Lohan på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011