Cheat Codes och Regard sätter igång dansgolvet med senaste singeln Stay another night. Här bjuds vi på en riktigt skön klubbdänga med bra melodi och driv. Det är som låten är skapad för både dansgolvet och topplistorna. Men just Cheat Codes är ju duktiga på det där med att skapa dansanta poplåtar, samt att Regard har haft hits med både Troye Sivan och Years & Years. Så detta blev ännu ett lysande samarbete med alla inbladade.

Skicka in din musik

Det är med andra ord dags att vrida upp volymen och ta oss ut på dansgolvet igen. Om du har Apple Music får du även låten mixad i Dolby Atmos, vilket mer och mer blivit enda sättet att uppleva musik på i min mening. Så skaffa en musiktjänst som ger dig musiken i det formatet. Du kommer att tacka mig, jag lovar.

Om du som besökare uppskattar att upptäcka ny musik i Popmuzik, så tycker jag att du även ska bli Patreon och stötta bloggen. Som Popmuzik Lover gör du det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på. Vilket är bra för både artister och musikälskare.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011