MASIH inledde sin musikkarriär med att spela gitarr. Inspirerad av Tommy Emmanuel var hans mål att bli gitarrist och skapa låtar utifrån det instrumentet. Men så skaffade han Logic Pro X och började skapa houselåtar istället.

DOLBY ATMOS

Senaste singeln från artisten är den tunga deep house-låten Elders call. Med ett skönt driv och stora trummor blir det en riktigt läcker låt att köra på dansgolven eller kanske i träningslokalen. Det är en av de där låtarna som verkligen pushar en att hålla ut längre.

På sin Instagram skriver MASIH:

”Jag började skriva den här låten redan i maj förra året. Jag har alltid velat göra en låt som kan spelas på klubbarna och samtidigt ha festivalkänslan.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011