Åh, det var längesedan hag hörde något med Frida Sundemo. Sångerskan som skänkt sin röst till så många spännande samarbeten, samt egna låtar. Denna gång är det producenten Kasbo som bjudit in henne för att sjunga på låten This is it.

DOLBY ATMOS

This is it är tagen från Kasbos kommande album The Learning of Urgency, som släpps den 7:e Juni. Här bjuds vi på en behagligt drömliknande poplåt med med skön dansant produktion, som då förstärks av Sundemos sång som liksom svävar över arrangemanget medan hon släpper ner lösrykta meningar över låten. Riktigt snyggt och läckert skulle jag säga. En typ av låt man lätt kan försvinna in i på dansgolvet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011