Mörkt och tungt. Ja, nästan lite suggestivt. Det är känslan som den Stockholmsbaserade producenten Leonard Hanson bjuder på när han släpper singeln Automatique.
Med singeln bjuder Hanson oss på förstaklassik klubbmusik för de moderna dansgolven. Musik som man vill förlora sig under nattens sena timmar. Där melodi och rytmer skapar en perfekt stämning. Personligen skulle jag definitivt kasta mig ut på dansgolvet om denna spelades i högtalarna.

Följ på Apple Music

Leonard själv har hittat sin inspiration till klubbmusiken via akter som Axwell, Steve Angello och Boris Brejcha, för att nämna några. Jag skulle säga att dessa inspiratörer är i gott sällskap med Leonard och hans musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011