Welt frågar sig om man någonsin kommer över en person, eller om det är tiden som gör att man glömmer bort vad man en gång hade för känslor inför den där personen. Det är med andra ord dags att att uppleva en imponerande breakup-låt här i bloggen.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar sångerskan:

”Den här låten var som ett sätt för mig att bearbeta ett break up, där jag försökte hitta logik i varför någons känslor kan gå från att vara så starka till att sakta försvinna.”

Låten i sig är stämningsfull elektronisk pop med en mörk och tung känsla. Det är ett läckert och vemodigt ljudlandskap som Welt målar upp för oss. Med en elektronisk produktion och tunga trummor guidar Welt oss genom härtekrossens landskap och tankarna kring känslorna.

Singeln är fjärde från Welts kommande EP Nobody Knows Me, som släpps den 24:e April.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011