Irländske Tadhg Daly ska snart släppa EPn Getting It All Wrong men innan dess ger han oss den omedelbara hiten Novocaine. Utnämnd till en av Amazon Musics Artist To Watch 2022 forsätter han imponera starkt med sin självklara pop. Det aktuella släppet är ett ytterligare bevis på detta. Med en fräck och funkig produktion visar sångaren en djärv sida av sig själv och presenterar en riktigt snygg låt. Lager av stämmor matchas mot avskalad basgång och oemotståndlig melodi. 

Popmuzik Lover

”Den här låten handlar bara om att känna att du inte är tillräckligt bra för dig själv eller människorna runt omkring dig. Inspirationen till den här låten var att ha ett spår där jag typ pratar till människorna som mobbade mig när jag var yngre. Men jag ville att det skulle kunna uppfattas genom linsen av ett förhållande också. Lyriskt är det en resa genom verserna som är hur jag känner, pre-chorusen är eskapismen genom droger och refrängen uppmuntrande.”

Tadhg Daly

Starkt budskap i en medryckande poplåt Tadhg lovar gott inför kommande mini-samlingen. Löjligt förtjust i rytmiskt stark pop är detta helt klart en låt jag faller för.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.