Irländske Tadhg Daly ska snart släppa EPn Getting It All Wrong men innan dess ger han oss den omedelbara hiten Novocaine. Utnämnd till en av Amazon Musics Artist To Watch 2022 forsätter han imponera starkt med sin självklara pop. Det aktuella släppet är ett ytterligare bevis på detta. Med en fräck och funkig produktion visar sångaren en djärv sida av sig själv och presenterar en riktigt snygg låt. Lager av stämmor matchas mot avskalad basgång och oemotståndlig melodi. 

Apple Music

”Den här låten handlar bara om att känna att du inte är tillräckligt bra för dig själv eller människorna runt omkring dig. Inspirationen till den här låten var att ha ett spår där jag typ pratar till människorna som mobbade mig när jag var yngre. Men jag ville att det skulle kunna uppfattas genom linsen av ett förhållande också. Lyriskt är det en resa genom verserna som är hur jag känner, pre-chorusen är eskapismen genom droger och refrängen uppmuntrande.”

Tadhg Daly

Starkt budskap i en medryckande poplåt Tadhg lovar gott inför kommande mini-samlingen. Löjligt förtjust i rytmiskt stark pop är detta helt klart en låt jag faller för.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.