Dags för deep house här i bloggen igen. Det är The Chainsmokers som tillsammans med Zerb och sångerskan Ink ger oss klubbdängan Addicted. Produktionen är tung och mörk, samtidigt som den är läckert dansant. Definitivt en av de tyngre singlar The Chainsmokers släppt, som annars brukar vara lite poppigare än detta. Men spännande att höra att de breddar sig och inte är rädda för att gå in på ny mark.

Popmuzik Lover Patreon

I videon kan vi se gänget i ett vinterlandskap, där de kör snöskoter och hundspann. Det är nästan som en reklamfilm för SkiStar.
Om du vill upptäcka fler låtar som Addicted i bloggen så ska du bokmärka sidan så du lätt kan hitta hit igen. Du kan även följa bloggen via din RSS-läsare, vilket är ett smidigt sätt att följa sidor på nätet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011