Med en skön basgång och medryckande känsla bjuder John Moon oss här på sin senaste singel Vill vara med dig. En låt om de där bubblande känslorna när man träffat rätt och hittat den där personen som man vill leva resten av livet med.

DOLBY ATMOS

Det första jag tänkte när jag hörde låten var att den kändes väldigt mycket Per Gessle, vilket i popsammanhang är en riktig komplimang. För det är få som kan smida en ögonblicklig poplåt som just Gessle.

Nu ska man kanske tillägga att John Moon har mycket av samma musikaliska referenser som mannan från Halmstad. De stora namnen är bland annat Tom Petty och The Beatles. Men också 90-talet har färgat Moon och hans musik, något som man definitivt kan känna även på denna lysande poplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011