Till ljudet av virvlande syntar fräser Norregård och Julius Marstorp fram för att ge oss sin första singel tillsammans. I Dummare då lyckas killarna skapa ett recept med endast det göttigaste ingredienserna för att ge oss en lysande indielåt. Som grädden på moset har de även adderat ett banjosolo!? Det är utan tvekan första gången mina öron får uppleva den typen av instrument i en poplåt, men överraskande nog älskar jag det! Tittar vi närmare på texten till Dummare då handlar låten om att i efterhand inse att man har klantat till det. En universell känsla som troligtvis många kan känna igen sig i. Såhär säger de båda artisterna om släppet.

Dolby Atmos

Om det så handlar om en vänskaps- eller kärleksrelation så är det smärtsamt att i efterhand förstå hur du bidrog till att relationen gick sönder.

Undrar ni hur dessa två kreativa krafter fann varandra, då behöver ni inte fundera allt för länge. Musikskaparna graviterade nämligen mot varandra redan för två år sedan på ett låtskrivarecamp, men på grund av olika geografiska utgångspunkter tog det lite tid innan deras samarbete kunde blomma ut till fullo. Resultatet blev vad de själva kallar ”Stockholmspop på göteborgska”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.