Till ljudet av virvlande syntar fräser Norregård och Julius Marstorp fram för att ge oss sin första singel tillsammans. I Dummare då lyckas killarna skapa ett recept med endast det göttigaste ingredienserna för att ge oss en lysande indielåt. Som grädden på moset har de även adderat ett banjosolo!? Det är utan tvekan första gången mina öron får uppleva den typen av instrument i en poplåt, men överraskande nog älskar jag det! Tittar vi närmare på texten till Dummare då handlar låten om att i efterhand inse att man har klantat till det. En universell känsla som troligtvis många kan känna igen sig i. Såhär säger de båda artisterna om släppet.

Svensk Pop Apple Music

Om det så handlar om en vänskaps- eller kärleksrelation så är det smärtsamt att i efterhand förstå hur du bidrog till att relationen gick sönder.

Undrar ni hur dessa två kreativa krafter fann varandra, då behöver ni inte fundera allt för länge. Musikskaparna graviterade nämligen mot varandra redan för två år sedan på ett låtskrivarecamp, men på grund av olika geografiska utgångspunkter tog det lite tid innan deras samarbete kunde blomma ut till fullo. Resultatet blev vad de själva kallar ”Stockholmspop på göteborgska”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011