Det är söndag och med det serverar Sebastian och jag en knippe popfavoriter från senaste veckan, så att du kan få musikinspiration till din spellista eller något att lyssna på här och nu.

Popmuzik Lover Patreon

Som vanligt vore det kul om du delade listan vidare bland dina vänner och följare, så fler kan upptäcka alla roliga musiktips och innehåll i bloggen. Det tar så lite energi, men betyder så mycket för spridningen. -Tack.

TUVA – Hejhejdå

Underbart pulserande och dansant pop som fick mig att bli helt lycklig. Det är lekfullt och medryckande när TUVA inte vet om hon ska stanna eller gå. För mig får hon gärna stanna i mina hörlurar ett tag till i alla fall.

Justin Timberlake – Fuckin’ up the disco

Svag för både Justin och Michael är detta utan tvekan mitt favoritspår från Timberlakes ny platta. Snygg top-line och läckert disco-beat skapar en galet skön lyssning som även passar på dansgolvet. Den här kommer rulla varmt i lurarna! 

Cissi – Genom mörker

Grym tolkning av Den Svenska Björnstammens låt Genom mörker, som här blir pulserande pop med retrokänsla i Cissis musikfilter. Jag älskar ju när en cover är så mycket mer än bara en blek karaokekopia. Här blir det till nyskapande popmagi.

Amanda Fondell – Scream 

Med en helt ny energi släpper Amanda Fondell sin efterlängtade EP Excuse Me, I Just Need To Scream. Flertalet starka singlar har lett upp till minisamlingen, men undra om inte Scream är den absolut starkaste. Explosiv produktion står i perfekt harmoni med klipsk lyrik och häpnadsväckande vokaler. Stor eloge till Amanda. 

Ariana Grande & Troye Sivan – Supernatural

Så fort man blandar in Troye Sivan i leken blir det genast magi. För när Ariana Grande nu bjudit in honom för att sjunga på Supernatural från sångerskans senaste album, höjs nivån på låten så många steg. Det är läcker topplistepop som går hand i hand med Yes, and? och deras tidigare duett Dance to this.

Lisa Howard – Motståndarlaget

Olycklig kärlek är något som många artister gett sig an, men få lyckats göra tillräckligt intressant för att särskilja sig från mängden. Lisa springer förbi alla och skapar något helt unikt i Motståndarlaget. Med skickligt låtskrivande och ärlig rättframhet når hon hela vägen och öppnar dörren till en lysande start på karriären.

Little Jinder – Fantasi

Åh vad mysigt det var att gå in i Little Jinders luftiga och drömmande poplandskap som sångerskan bjuder oss på här. Det är dansant och vemodigt och verkligen en Jinder jag vill höra lite mer av.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011