Örebro-duon Akvarell är tillbaka i bloggen med den funkiga och skönt medryckande singeln Musiken i dur. En härlig feelgood-låt som handlar om när livet inte riktigt går ens väg och det mesta känns motigt. Du vet, jobbet är sådär och man möts av tråkiga nyheter, samt att livet i stort är mest… meh. Då vill man höra den där härliga låten som går i dur och som gör att livet känns lättare. För musikens kraft har ju stor inverkan på våra liv och kan måla om en grå vardag till sprakande färger. -Eller hur?

Följ på Apple Music

Det är ju precis en sådan härlig och upplyftande poplåt som Akvarell här bjuder oss på, så kanske denna singel är det bästa receptet mot både moll och tristess.
Du får sparka igång låten och dansa dig genom dagen tillsammans med Arman Sedic och Simon Hvitt.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011