Francesca e Luigi släppte albumet POP PAIN PLEASURE i början av Februari och gjorde något annorlunda med den releasen. Albumet släpptes enbart på CD först, så de som ville lyssna igenom låtarna old school kunde göra det och uppleva musiken först. Vi som är helt digitala numera och enbart streamar musiken har fått vänta tills låtarna släpps en och en som singel. Den andra singeln som nu släpps på streamingtjänsterna är Forget about the past, som du kan uppleva här nedan.

DOLBY ATMOS

I klassisk Francesca e Luigi fashion är Forget about the past en härlig retropop-pärla med glittrande synthar som hämtade från de bättre låtarna från 80-talet och som sedan lyfts fram av Jessica Brannefors vemodiga röst. Det är en singel som levererar den där känslan och stilen som jag älskar med Francesca e Luigi.

Sedan trillar det som sagt ner fler låtar från CD-albumet under året, så håll utkik under Nya releaser eller din Release Radar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011