Efter en del singlar med EBM, så som Kängdans med Kroppskontroll, är det dags för Patrik Adolfsson att återgå till den mer synthpopiga världen igen.

Apple Music Svensk Pop

Till ett arrangemang som doftar som hämtat från serien Stranger Things, målar Patrik tillsammans med sångerskan Faux Pas (Martina Ramstedt) upp singeln Come find me. En drömliknande, svävande och behagligt mörk synthwave-singel som mixar starka melodier med en suggestiv känsla. En kombination som jag verkligen fastnade för med en gång. På det hela är arrangemanget snyggt filmiskt och dramatiskt.

Come find me är en i raden av flera samarbeten som Adolfsson och Ramstedt har, så vi kan förvänta oss ännu mer synthpop av dem, vilket jag ser fram emot.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.