En av mina absoluta favoritlåtar senaste veckorna har fått en video!
Jag snackar – som du kan se på titeln här ovan – om låten Lighter med Galantis, David Guetta och 5 Seconds of Summer.

Nordiska Favoriter

Låten är sådär härligt lekfull som Galantis låtar oftast brukar vara. Här med med snygga stråkar och en upplyftande känsla. Sedan blir det inte sämre av att Luke Hemmings röst är med på låten. För mig är detta som den där tidiga sommarhiten som jag vill höra genom hela våren och sommaren för den delen.

Videon till Lighter är redigerad av Ryan Fleming och innehåller klipp från de tre olika akternas liv bakom och på scenen. Så kanske inte världens mest spännande video så sätt. Men en grym låt är det som förtjänar ett extra varv i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011